Kukkakaalikeitto
(4-6 annosta)
750g pakastettua kukkakaalia
vettä
2dl ruokakermaa
Suolaa
Välimeren yrtit-seos
Valkopippuria
Juustokuminaa
Keitä kukkakaaleja n. 20min, kunnes ovat aivan pehmeitä. Kaada hieman vettä vähemmäksi. Muussaa kukkakaalit ja lisää kerma kokoajan sekoittaen. Mausteita oman maun mukaan. Kukkakaali on tosin melko "mauton", joten melko reilulla kädellä saa laittaa mausteita. Itse käytin sähkövatkainta, mutta sauvasekoitin on huomattavasti näppärämpi vaihtoehto.
Lihaisamman version saa kun pilkkoo ja paistaa sekaan paketillisen pekonia, sillä saa myöskin helposti lisämakua.
(4-6 annosta)
750g pakastettua kukkakaalia
vettä
2dl ruokakermaa
Suolaa
Välimeren yrtit-seos
Valkopippuria
Juustokuminaa
Keitä kukkakaaleja n. 20min, kunnes ovat aivan pehmeitä. Kaada hieman vettä vähemmäksi. Muussaa kukkakaalit ja lisää kerma kokoajan sekoittaen. Mausteita oman maun mukaan. Kukkakaali on tosin melko "mauton", joten melko reilulla kädellä saa laittaa mausteita. Itse käytin sähkövatkainta, mutta sauvasekoitin on huomattavasti näppärämpi vaihtoehto.
Lihaisamman version saa kun pilkkoo ja paistaa sekaan paketillisen pekonia, sillä saa myöskin helposti lisämakua.
Vauvalle sopivan version saa, kun jättää suolan pois ja vaihtaa ruokakerman kaurakermaan.
Kuvaa ei tästä ruuasta tullut otettua, kun ehdittiin syödä ennen kun muistin kameran olemassa olon :D
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti